Home Άρθρα Κικιρικου ΔΩΣΕ ΣΑΝΟ ΣΤΟ ΛΑΟ!!!
ΔΩΣΕ ΣΑΝΟ ΣΤΟ ΛΑΟ!!!

ΔΩΣΕ ΣΑΝΟ ΣΤΟ ΛΑΟ!!!

0
0

ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ! Ξέρω, ξέρω σας έλειψα λίγο αυτή την εβδομάδα, αλλά ήμουν σε μυστική αποστολή! Και για αυτό τηρούσα σιγή ασυρμάτου, που λέει και ο στρατηγός! Που τον βρήκαμε αυτόν τώρα, τι να σας πω. Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα…

Τέλος πάντων δεν πολύ ανακατεύεται με το κοτέτσι μας και έτσι δεν μας πειράζει! Γαυρίζει μόνο και με τσαντίζει λίγο, αλλά που θα πάει θα το ξεπεράσω.

ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ! Μιας και είπα και για γαύρο, τι κακό είναι αυτό που μας βρήκε ρε παιδιά! Ο πρωταθλητής μετά τον αγώνα κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, βγήκε στο πρωτοσέλιδο και μιλούσε για «όργια στην Τούμπα». Δηλαδή υποστήριζε τους βάζελους! Ε, όχι πάει πολύ αυτό! Ούτε ιερό, ούτε όσιο!!! Τι άλλο θα δούμε πχια!!!

ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ! Αύριο θα δημοσιεύσει ο ΜΑΧΗΤΗΣ ένα ενδιαφέρον άρθρο του αναγνώστη μας Δημήτρη Σιλιόγκα, περί της τρίτης άποψης. Της αντίθετης άποψης δηλαδή που μπορεί να εκφέρει κάποιος μόνο και μόνο για να το παίξει ξύπνιος.

Τι αν υπάρχουν τέτοιοι ανάμεσα μας! Πάμπολλοι! Μάλιστα κάτι τέτοιοι τύποι έπιασαν στο στόμα τους και εμένα τον μέγα Πετεινό και τον ΜΑΧΗΤΗ και επειδή δεν μου αρέσει να απαντώ από άλλα βοσκοτόπια θα τα ξεκαθαρίσουμε εδώ μια και καλή.

ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ! Ξεκινώντας λοιπόν με τους κάποιους φιλόζωους που ενοχλήθηκαν για τα δύο ρεπορτάζ με τα άτυπα νεκροταφεία ζώων στο βουνό. Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν, ότι ο ΜΑΧΗΤΗΣ δεν είναι ενάντια στη ζωοφιλία. Η ζωοφιλία όμως έχει κανόνες, δικαιώματα και υποχρεώσεις. Όπως υπερασπίζονται των δικαιωμάτων των τετράποδων φίλων τους έτσι οφείλουν να τηρούν και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από την υιοθεσία των ζώων. Και στην περίπτωση της ταφής ο νόμος είναι συγκεκριμένος. Μιλάει για ταφή και καύση σε συγκεκριμένους και οριοθετημένους χώρους. Και αυτό συνεπάγεται κάποιο κόστος το οποίο πρέπει να επωμιστούν. Αυτό λοιπόν δεν αρέσει σε κάποιους, ή κάποιοι δεν μπορούν να διαθέσουν 100 ή 200 ευρώ για να θάψουν το ζώο εκεί που πρέπει. Και αρχίζουν τις δικαιολογίες, ότι δεν υπάρχουν δομές, τι πειράζει να θαφτούν στο βουνό κ.λπ.

ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ! Ο ΜΑΧΗΤΗΣ λοιπόν τους απαντά αντί να τα λένε αυτά, να μαζευτούν οι φιλοζωικοί σύλλογοι και να απαιτήσουν από το κράτος, την περιφέρεια, το δήμο να οριοθετήσει χώρους, όπου θα μπορούν να θάβουν τους μικρούς φίλους τους με το μικρότερο κόστος. Όχι όμως να τα θάβουν αυθαίρετα, να μολύνουν το περιβάλλον και να θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Βέβαια ο Δήμος και η Περιφέρεια σφυρίζουν αδιάφορα γιατί ξέρουν πως αν κινήσουν τις νόμιμες διαδικασίες θα έχουν κόστος στα ψηφαλάκια τους, για αυτό δεν το αγγίζουν…

Να ξέρουν όμως πως έρχεται και τρίτο ρεπορτάζ και γενικότερα ότι το θέμα θα έχει συνέχεια και κάποιοι θα βρεθούν προ των ευθυνών τους.

ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ! Πάμε τώρα στους δύο ξυπνητζήδες που είπαν ότι ο ΜΑΧΗΤΗΣ κατασκεύασε τα ρεπορτάζ. Ο ένας δεν θυμάμαι το όνομά του καν είπε ότι πήγαμε και βάλαμε μια νεκροκεφαλή σκύλου πάνω σε έναν τάφο. Δηλαδή είχαμε στα σπίτια μας κόκαλα και νεκροκεφαλές σκύλων φυλαγμένα, και είπαμε δεν πάμε να τα βάλουμε πάνω στον τάφο. Τι πίνεις ήθελα να ξερα! Άντε πες ρε καμένε ότι τα βάλαμε. Σε τι θα ενίσχυε αυτό το μακάβριο θέαμα που αντικρίσαμε λίγα μέτρα από το δημόσιο δρόμο και τις κατοικίες.

ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ! Ο άλλος ο αστυνόμος σαΐνης έγραψε σε ομάδα του facebook που αναδημοσίευσε το ρεπορτάζ το παρακάτω: «Οκ…..αυτοι που τραβηξαν τις φωτο θα μας που απο τι στην ευχη ειναι φτιαγμενες οι ταμπελες στους {ταφους} των συμπαθεστατων ζωων κι ειναι αναληωτο το μελανι κι η ταμπελα απο το 2011 και 2013 …εν ετη 2020….σε 🐏🐑🐏🐑🐏🐑🐏..τα δειχνουν…..νταξει γελασαμε και σημερα..». Δεν ξέρω αν υπονοεί ότι φτιάξαμε τις ταμπέλες από τους τάφους και πήγαμε και τις βάλαμε! Δηλαδή αν το εννοεί αυτό σοβαρά, θα πρέπει να τον κοιτάξει, ξέρω κάτι καλούς γιατρούς να του συστήσω. Γιατί δεν είχαμε τι άλλο να κάνουμε και είπαμε ρε δεν φτιάχνουμε και καμιά δεκαριά τάφους κουβαλώντας πέτρες, σταυρούς, ρίχνοντας μπετά και τοποθετώντας συρματοπλέγματα, έτσι να στήσουμε ένα ρεπορτάζ γιατί δεν έχουμε τι να γράψουμε! Ρε πάτε καλά, κυκλοφορείτε εσείς στο δρόμο, εργάζεστε, πληρώνετε φόρους, ψηφίζετε;

 

ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ! Στο άλλο θέμα που αφορούσε το ιδιότυπο παρκάρισμα ενός τζιπ στη λεωφόρο, βγήκε ο Gustavo Fon Dillinger και έγραψε το παρακάτω: «Μου κάνει εντύπωση που δεν έχω ποτέ δει καμία δημοσίευση για παρκάρισμα σε πεζοδρόμιο, για κλείσιμο όλου του δρόμου και φυσικά για διπλό παρκάρισμα από τα γνωστά και συμπαθεστατα σούπερ μάρκετ… Ξεφεύγει μάλλον η όλη διαδικασία από τον Κόκκορα και γίνεται Κότα… Όχι 2 μέτρα και 2 σταθμά… Ευχαριστώ»

Μάλιστα, αγαπητέ Gustavo Fon Dillinger όταν διατηρούσες το μαγαζάκι σου και διπλοπάρκαραν στη λεωφόρο για να πάρουν καφεδάκι, δεν τολμούσες να γράψεις κάτι τέτοιο. Ποιος είναι η κοτούλα λοιπόν άστο να το ξέρω καλύτερα εγώ και όλοι όσοι γνωρίζουν.

Πάμε παρακάτω τώρα. Αν ψάξεις λίγο παλιότερα στη σελίδα θα βρεις βίντεο για το κυκλοφοριακό, που κάνει λόγο για φορτηγό τροφοδοσίας που κλείνει το δρόμο σε λεωφορείο. Τρίτον!

Το Κικιρίκου ουδέποτε έριξε ευθύνες (αν και έχουν) στους καταστηματάρχες, γιατί αυτοί τη δουλειά τους κάνουν. Το Κικιρίκου κοιτάζει ποιος δεν… κάνει τη δουλειά του. Δεν κατάλαβα αν με πιάνεις; Ρίχνει ευθύνες στις εκάστοτε διοικήσεις του δήμου και στους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους που δεν εφαρμόζουν τη νομοθεσία και δεν τιμωρούν τους παραβάτες…

Ο ΜΑΧΗΤΗΣ ελέγχει αυτόν που ασκεί την εξουσία, όχι αυτόν που το παίζει εξουσία! Δεν είναι η δουλειά του αυτή… Υπάρχουν θεσμοθετημένα όργανα να το κάνουν αυτό!

Τώρα όσον αφορά αν ξεφεύγει η διαδικασία από τον κόκορα, κάνε ένα explain τι εννοείς, ότι φοβάμαι τα super market ή ότι τα παίρνω, για να ξέρω πόσα λεπτά θα βάλω τα κοτοπουλάκια μου να γελάσουν με το ανέκδοτο!

ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ! Ασθενής σεισμική δόνηση ταρακούνησε τη διοίκηση του δήμου Πετρούπολης! Αν αυτός είναι προσεισμός ή κύριος θα φανεί τα επόμενα 24ωρα! Μείνετε συντονισμένοι…

ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ! Και μία ακόμη βόμβα, δεν κατέχω γνώσεις πυροτεχνουργού βέβαια κατά πόσο η έκρηξη μπορεί να επηρεάσει την Πετρούπολη, αλλά μια τροπολογία που κατατέθηκε από τον ΥΠΕΝ και τον ΥΠΕΣ δεν ξέρω αν μπορεί να βρει εφαρμογή και στα θέματα περί Ποικίλου. Σύμφωνα λοιπόν με την τροπολογία αφαιρείται από τους δήμους η αρμοδιότητα της έγκρισης υψομετρικής μελέτης οδών και η έκδοση σχετικών βεβαιώσεων που απαιτούνται για την έκδοση οικοδομικών αδειών όταν αυτές αφορούν μεγάλες και εμβληματικές επενδύσεις και μεταφέρονται στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών.

ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ! Με αυτό τελειώνουμε για σήμερα. Μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της περιβαλλοντικής έρευνας για τον ΧΥΤΑ Φυλής, δεν έπρεπε να υπάρξει μια νέα κοινή ανακοίνωση των επτά δημάρχων της Δυτικής Αθήνας. Αντ’ αυτού μόνο το Δυτικό Μέτωπο και πάλι πήρε την πρωτοβουλία να συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη. Μάλιστα σε αυτήν δεν συμμετείχαν δημοτικοί σύμβουλοι των διοικήσεων των επτά δήμων, παρά μόνο του Αντιδημάρχου Πετρούπολης Φώτη Χριστόπουλου.