Home Σπορ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ: Ο ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ: Ο ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ: Ο ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

0
0

Με αναπτερωμένο το ηθικό μετά την εκτός έδρας νίκη με το Π. Φάληρο, ετοιμάζεται ο ΑΟ Ιλίου για το δύσκολο ματς με τον ΑΟ Περιστερίου στην έδρα του.

 

 

Ο Μιχάλης Πυλαρινός, ο πρωταγωνιστής της νίκης του Φαλήρου μιλά για τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του.

«Για το ματς με τον ΑΟ Περιστερίου πιστεύω ότι θα είναι πολύ δυνατό και κλειστό. θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα ατού του Περιστερίου που είναι ένα εκ των φαβορί της κατηγορίας και να χτυπήσουμε στις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό μέχρι που θα σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη».

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Ιλίου μας θεώρησε θετικό ότι η πρώτη νίκη της ομάδας ήρθε με δικά του γκολ, αλλά ξεκαθαρίζει ότι αυτό δεν είναι ο αυτοσκοπός.

«Όσον αναφορά το ματς που πέρασε, είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και το ότι συνδυάστηκε με δικά μου τέρματα είναι θετικό αλλά όχι αυτοσκοπός. Θέλουμε σαν ομάδα να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι και να σωθούμε όσο γίνεται πιο γρήγορα. Είμαστε 20 παίκτες ετοιμοπόλεμοι σε κάθε ματς και ανά πάσα ώρα μας ζητηθεί μπορούν όλοι να βοηθήσουν από τη μεριά τους

ΠΗΓΗ:ERASITEXNES365