Home Άρθρα Le General LE GENERAL: ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΕΤΟΥ!
LE GENERAL: ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΕΤΟΥ!

LE GENERAL: ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΕΤΟΥ!

0
0

ΟΛΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΜΟΒΟΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ, ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΑ!

 

 

Άνδρες! Άκυρο… Μαχητές! Προσοχή!!!

Σήμερα Θα πάμε εκδρομή στας εξοχάς! Για γόπινγκ, έρπινγκ  και σχολείο βαρέου οπλισμού. Όλμοι, ολμοβόλα και μπαζούκας! Και τα μάτια ανοιχτά γιατί ο εχθρός ζει ανάμεσα μας, ένθεν και ένθεν εκείθεν και εντεύθεν.

 

Attention  le général parle…

 

  • Κάγκελα παντού και όλο το έθνος προσκυνά σώβρακα και φανέλες, πόσο πιο επίκαιρος ο Τζιμάκος… Να μου πεις εδώ είναι Βαλκάνια, εμείς το ξέρουμε, σ’ εκείνους που νομίζουν ότι γίναμε δυτικοί με το πέρας των χρόνων.
  • Δεν εκβιάζεται πάντως η κυβέρνηση, διέγραψε τον Θοδωρή και εκείνος συνεχίζει σαν μοναχικός καουμπόης το κλειστό 5ετές συμβόλαιο στην Ευρωβουλή. Δεν παίζει με τη διαπλοκή ο Κυριάκος, μόνο τους νόμους αλλάζει σαν τα πουκάμισα. Ο Αντώνης Σαμαράς πάλι μας θύμισε κάτι από το 1993…
  • Μάλλον άκουσαν τις φωνές της προηγούμενης αναφοράς μας οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγονται στον δυτικό τομέα και προχώρησαν σε κοινή δήλωση για τον ΧΥΤΑ. Ο Στρατηγός μίλησε, να έχετε τις κεραίες σας ορθάνοιχτες, ζουν ανάμεσα μας, μας βλέπουν, μας παρακολουθούν και μας διαβάζουν.
  • Τη δική του πίτα έκοψε και ο συνδυασμός του Νίκου Σαράντη στους Αγίους Αναργύρους. Στη σχετική φωτογραφία ο στρατηγός διέκρινε τουλάχιστον τρεις εν δυνάμει υποψήφιους δημάρχους από τον συνδυασμό. Για να δούμε ποιοι θα φτάσουν μέχρι το τέλος. Ο νυν πάντως δήμαρχος της πόλης οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι γράφει καλά στο φακό. Στην πράξη είναι ακόμα νωρίς να κριθεί. Οι καταστηματάρχες πάντως στην Ανάκασα αντιδρούν στη μονοδρόμηση της Αγίας Παρασκευής.
  • Πίτες εδώ, πίτες εκεί, πίτες και παραπέρα. Μια τέτοια εντοπίσαμε και στα καπή της Πετρούπολης. Εκεί ο Στρατηγός ήλθε, είδε και απήλθε. Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν δύο μεγάλα τραπέζια, ένα με κεντροδεξιά κλίση και ένα που ξεκινούσε από το κέντρο και έφτανε μέχρι τα αριστερά. Η επιλογή του Στεφάν να παίξει κέντρο και κάπως αριστερά δεν ξέρω τι δηλώνει. Πάντως ο Στρατηγός έχει ένα προαίσθημα για αναδόμηση.
  • Όπου υπάρχει εκδήλωση υπάρχει και η αντίστοιχη ανάλυση στο ντύσιμο, το στυλ και τη φινέτσα. Στον αστερισμό της γραβάτας πάντως αυτός που κλέβει τις εντυπώσεις είναι ο πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ Περιστερίου, ο Αλέξανδρος Πλέστης, έχει μακράν το περισσότερο ταπεραμέντο από τους θεσμικούς της δυτικής Αθήνας.
  • Δυσκολεύτηκαν οι Άγριες Μέλισσες αυτή την εβδομάδα, το Master Chef μπήκε με τη φόρα του νικητή. Λογικό με τον Κουτσόπουλο στη σύνθεση, να έχει αέρα ΠΑΣΟΚ ο κόσμος γουστάρει και ακολουθεί. Μαγειρέματα αλά Master Chef έχουμε και στη διαχείριση του Θεάτρου Πέτρας. Συνδιαχείριση θέλει ο Βλάχος, για να έχει το κεφάλι του ήσυχο! Κλωτσάει όμως η Χρυσάνθη που θέλει ρόλο Στρατηγού και γύρω της στρατιωτάκια ακούνητα και αγέλαστα…
  • Μια είδηση που παρακαλούσες να είναι fake, από διάφορα κέντρα και παράκεντρα παραπληροφόρησης, ένα γεγονός που σόκαρε την παγκόσμια κοινότητα και μια προσωπικότητα από εκείνες που δεν ξεχνιούνται γιατί απλά δεν μπορεί να τις νικήσει ούτε ο χρόνος. Ενας ήρωας παιδικός, εφηβικός, μέχρι τα πρώτα -άντα, για κάποιους και στα δεύτερα, δεν είναι ο άνθρωπος που έφτασε και ενδεχομένως ξεπέρασε τον απόλυτο Μάικλ, αλλά ο ίδιος όρισε τον δικό ξεχωριστό  χώρο στο hall of fame. Αυτός ήταν ο Κόμπε, απλά ένας θρύλος που σημάδεψε όλες τις γενιές που τον είδαν να χορεύει στα παρκέ.

Οι εξοδούχοι του ΣΚ να ετοιμάζονται, οι υπόλοιποι τις μάπες επ’ ώμου και βουρ για την καλιόπη. Να μαστε όμως και σε επιφυλακή γιατί ο εχθρός ορέγεται την υφαλοκρηπίδα μας και εμείς βρισκόμαστε επί ποδός λόγω ΠΑΟΚ και όχι μόνο!

Rejeté!

tags: