Home Άρθρα Le General LE GENERAL: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!
LE GENERAL: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!

LE GENERAL: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!

0
0

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΝ ΤΑ ΡΑΝΤΖΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΜΠΡΑΝΤ ΤΗ ΡΟΜΑΝΤΖΑ 

Μαχητές, προσοχή! Ημιανάς, προσοχή!

Είπαμε κάθε Παρασκευή θα χουμε επιθεώρηση από το Στρατηγό. Αφού θα στρώνουμε όμορφα και καλά τα κρεββατάκια μας, και αφού θα φροντίζετε για την ατομική σας καθαριότητα θα  κάνουμε την πρωινή μας αναφορά, με αρετή και τόλμη γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Θέλω ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση σαν του Βούδα ένα πράγμα, με τα αυτιά ορθάνοιχτα για να μην έχουμε τίποτα ΣΩ.ΒE. Όσοι πάλι χθες το βράδυ φύλαγαν τον «γερμανό» τους επιτρέπουμε ένα εσπρεσάκι στα γρήγορα για να ανοίξει το ματάκι τους…

Attention  le général parle…

  • Να λοιπόν ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που δεν μετείχαμε στη Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβυή. Ο πρωθυπουργός μας είχε κλείσει επίσκεψη στου Αγίους. Όχι στους Αγίους Τόπους βρε γκαβάδια στους Αγίους Αναργύρους. Βέβαια “Άγιοι Τόποι” είναι και για τον Κυριάκο μας οι Άγιοι Ανάργυροι και η Δυτική Αθήνα. Αφού από εδώ ξεκίνησε την βουλευτική του καριέρα, όπως ομογόλογησε ο ίδιος. Μάλιστα μαθαίνω, ότι θρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια στον δήμαρχο. Δεύτερη συμπάθεια μιας και ο πρωθυπουργός μας αποδεικνύει πως στην καρδιά του υπάρχει πάντα μια θέση για εκείνους που προέρχονται από το πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ.
  • Ο Τάκης πάντως εξελίσσεται σε αλεπού των πάγκων. Τώρα με το 40% στην τοπική αυτοδιοίκηση θέλει τον απόλυτο έλεγχο από την πρώτη Κυριακή, όπως ο Προκόπης το 2006. Προσέχει για να έχει, μην τυχόν ξυπνήσουν τίποτα αντιδεξιά αντανακλαστικά και χαθούν οι δήμοι σαν τα κουτιά με τα σπίρτα.
  • Ο Στέφανος, ο δήμαρχος της καρδιάς μας, έχει ξεκινήσει τις πρώτες εξαγγελίες, αν μη τι άλλο δείχνει έτοιμος για το 2023. Εμείς βέβαια το γνωρίζουμε από τις προηγούμενες εκλογές, το ζητούμενο πλέον είναι πότε θα το μάθει η δεξιά πτέρυγα της διοίκησης. Μας κίνησε την περιέργεια στο σημείο αυτό ότι ο Θ. Λάππας έκανε promo την τελευταία δράση του δημάρχου στο υπουργείο πολιτισμού. Για αυτό βάλαμε το δεύτερο γραφείο να το ερευνήσει!
  • Πάντως η Νάντια και ο Κρίτων δεν έμειναν στο σπριντ των εκλογών, δείχνουν αντοχές και έτοιμοι για μαραθώνιο, δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τους κυβερνητικούς βουλευτές. Ήδη η βάση της ΝΔ εκφράζει ορισμένα παράπονα για τη συνολική παρουσία τους. Όσο για εκείνους του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα ψάχνουν να βρουν ποιο ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν να γίνουν.
  • Σοβαρή και ουσιαστική ήταν η παρέμβαση για το Αττικόν του γιατρού Ι. Σιδέρη, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου. Η αλήθεια είναι ότι τα ράντζα κοντεύουν να φτάσουν στο ΚΕΒΟΠ! Μάλιστα στα σχέδια του Γενικού Επιτελείου είναι να μετανομαστεί από Κέντρο Εκπαίδευσης Βαρέων Όπλων Πεζικού, σε Κέντρο Φιλοξενίας Ασθενών Αττικού και Περιχώρων. ΚΕΦΑΑΠ δηλάδη! Και φαααπ στο σβέρκο μας!!!
  • Πάντως δεν μπορείς να πεις, υπάρχει κοινή πολιτική γραμμή στο κυβερνών κόμμα, είτε στην κεντρική πολιτική σκηνή, είτε στην τοπική αυτοδιοίκηση! Οι πίτες έχουν στάνταρ τιμή στα 12000€. Λογικά το φλουρί με τόσα λεφτά θα κερδίζει ένα αυτοκίνητο, μια σουίτα στη Μεγάλη Βρετάνια και ένα ταξίδι στο Χόλιγουντ. Τελικά λεφτά υπάρχουν όπως αποδεικνύεται στη διαύγεια. Απλά πρέπει να σου πέσει το κομμάτι στην πίτα.
  • Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς έλεγε ο Μπραντ, εκεί στους συμμάχους μας στις ΗΠΑ, και ξανά βρήκε στο δρόμο του τη Τζένιφερ. Σαν νέος ποντικαράς την πάτησε και γύρισε 15 χρόνια πίσω. Όσο η Άνιστον θα θυμάται ότι την παράτησε για την σαφώς ανώτερη Αντζελίνα τόσο θα τον κάνει λάστιχο, όπως η Ζωίτσα τον Φαίδωνα στις θαλάσσιες τις χάντρες.

Ημιανάς! Tην επόμενη εβδομάδα να φροντίσουμε τον οπλικό εξοπλισμό γιατί θα χουμε πυρ και κίνηση. Γιατί οι καιροί είναι πονηροί και απαιτούν επαγρύπνηση! Μην ψαρώνετε γιατί είστε Μαχητές, να ακούτε καλά και ο ασύρματος στα EHF. Και να μην ξεχνάτε ο Ολυμπιακός να κερδίζει για να ξεκινά και να τελειώνει καλά η εβδομάδα. Rejeté!

 

 

tags: