Home Άρθρα Le General LE GENERAL: ΠΡΩΪΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!
LE GENERAL: ΠΡΩΪΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!

LE GENERAL: ΠΡΩΪΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!

0
0

ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ ΕΞΙ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ, ΞΟΥΡΑ, ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΒΟΥΡ… ΣΤΟ ΨΗΤΟ!

 

Μαχητές, άκυρο! Μαχητές προσοχή!

Πρωινή αναφορά και καφεδάκι με τον στρατηγό από σήμερα… Θα βλέπετε, θα ακούτε και δεν θα ψαρώνετε γιατί απλά δεν είστε όποιοι και όποιοι…

Και άμα πάνε να σαν την βγούνε θα τους αρχίζετε στις μεταβολές μέχρι να ζαλιστούν και να πέσουν χάμω… Le general parle! Tι τάχουμε τα κρόσια στα γαλόνια για να τα ξεσκονίζουμε…

Ξεκινάμε όμορφα με διάθεση την πρωινή γυμναστική χωρίς κάμψεις και βιδώματα…

 

  • Με τη φορά του Κλεισθένη στο Χαϊδάρι και οι διασπάσεις καλά κρατούν. Ήρεμα παιδιά έχουμε 4 χρόνια μπροστά μας.
  • Τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ στη δυτική Αθήνα έχουν ξεκινήσει δυναμικές παρουσίες στις απανταχού πρωτοχρονιάτικες πίτες. Να θυμίσουμε όμως σ’ αυτό το σημείο ότι η περιοχή έχει πολλά και πιο σημαντικά προβλήματα, στα οποία πρέπει να είναι παρόντες αν θέλουν να ανεβάσουν και τα ποσοστά του κινήματος.
  • Η παράταξη του Σαράντη έφτασε στη διάλυση. Υπάρχει πάντως άνθρωπος εκ των έσω που κινείται στο παρασκήνιο και προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.
  • Στο Περιστέρι ο Ανδρέας δημαρχεύει και κάθε μέρα προσθέτει και μια μονάδα στη δημοτικότητα του. Οι στρατοί πάντως εντός του μαγαζιού ετοιμάζονται.
  • Για παρέμβαση που θα επαναφέρει την τάξη στη λεωφόρο έκανε λόγο στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Στέφανος Βλάχος. Μάλιστα πέταξε το μπαλάκι στους εμπόρους για τις ενδεχόμενες αλλαγές που έρχονται. Έκανε επίσης παραλληλισμό με την Εθνική Αντιστάσεως στο Περιστέρι και την Ερμού στην Αθήνα. Πλατεία Piccadilly θα την κάνει την στρογγυλή πλατεία η δημαρχάρα. Τόσο ψηλά τον έβαλε τον πήχη …
  • Ο Κυριάκος με την Σακελλαροπούλου έπαιξε καλή μπάλα. Σε μια περίοδο που έχανε από τα αποδυτήρια σε εξωτερική πολιτική και μεταναστευτικό πέρασε τη διαδικασία της εκλογής αναίμακτα.
  • Τη Μάγδα Φύσσα πρότεινε ο Γιάνης. Τη κ. Μάγδα την ρώτησε;;
  • Οι τελευταίες παρεμβάσεις του εκπροσώπου τύπου του ΚΙΝΑΛ τον καθιστούν βασικό παίχτη στο γήπεδο της Κεντροαριστεράς. Πάντως η τελευταία παρέμβαση με την αφίσα στο Μετρό και τις αμβλώσεις δημιούργησε κάμποσο θόρυβο και ποικίλες αντιδράσεις.
  • Και κάτι τελευταίο προς νεοσύλλεκτους. Ο Τσιμίκας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε νέο που ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Η εξέλιξη του μέσα από τη δουλειά του είναι καταπληκτική τα τελευταία χρόνια. Η επιβράβευση του έρχεται με μια ενδεχόμενη μεγάλη μεταγραφή. Ο Ολυμπιακός σίγουρα θα στερηθεί αγωνιστικά αλλά τα οφέλη θα είναι πολλαπλά και διαφορετικά. Μη ξεχνάμε ότι οι μεγάλες πωλήσεις σου ανεβάζουν το επίπεδο.

Αυτά για την πρώτη πρωϊνή αναφορά. Νομίζω πως μάθαμε κάτι τις. Έτσι σας θέλω, πάντα ξυρισμένους και γυαλισμένους, μην αρχίσουμε τις στερήσεις εξόδου και τα Φι. Μαχητές είμαστε όχι τίποτα νεούδια…

Ελεύθεροι…